• Sos pieczeniowy Knorr 1,4 kg

Sos pieczeniowy Knorr 1,4 kg

Produkt nie zawiera konserwantów
70.99
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 12.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier InPost 16.49
Kurier DHL 19.9
Dostępność 16 szt.
Waga 1.4 kg

Zamówienie telefoniczne: 604682240

Zostaw telefon

Sos pieczeniowy Knorr 1,4 kg

Wyrazisty pieczeniowy smak i kolor

Stworzony z myślą o profesjonalnej gastronomii.

Idealny do szybkiego przygotowania klasycznego sosu ciemnego.

Wysoka wydajność - jedno opakowanie to 14 litrów doskonałej jakości sosu.

Nie zawiera dodatku konserwantów ani glutaminianu sodu.

Wyrazisty pieczeniowy smak i kolor

Stworzony z myślą o profesjonalnej gastronomii.

Idealny do szybkiego przygotowania klasycznego sosu ciemnego.

Wysoka wydajność - jedno opakowanie to 14 litrów doskonałej jakości sosu.

Nie zawiera dodatku konserwantów ani glutaminianu sodu.

Składniki

mąka PSZENNA, skrobia modyfikowana, tłuszcz palmowy, sól, cukier, aromaty, ekstrakty drożdżowe, cebula suszona (4,2%), barwnik (karmel amoniakalny), tłuszcz z wędzonego boczku wieprzowego (2,5%), koncentrat pomidorowy suszony (1,0%), skrobia, zagęszczony sok z marchwi, czosnek, papryka, pieprz czarny, majeranek, kminek, przeciwutleniacz (wyciągi z rozmarynu).

Informacje o alergenach

mąka PSZENNA. Może zawierać mleko, jaja i seler.

Opis

Sos pieczeniowy Knorr to szybki i prosty sposób na przyrządzenie klasycznego ciemnego sosu. Zachwyca wspaniałą głębią smaku i rumianym kolorem.

Przygotowanie

Zawartość opakowania wsyp do 14 litrów wrzącej wody, dokładnie wymieszaj. Gotuj przez 3 minuty, mieszając od czasu do czasu. Aby przygotować 1 litr sosu, wsyp 100 g produktu do 1 litra wrzącej wody.

Wydajność

Masa netto: 1,4 kg, wydajność: 14 litrów, ilość porcji: 140 x 100 ml, dozowanie: 100 g /1 l.

Korzyści

Produkt stabilny w bemarze, na gorącą wodę.

Przechowywanie

15 mc-y od daty produkcji.

Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie